Фотограф: Dimitar Janevski (Види портфолио)
Наслов: *Splash*
Опис: Во правиот момент...
Локација на фотографирање:
Користена опрема: Canon 350d/ 28-135mm/ EX 430
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 13.10.2008
Категорија: Природа › Водни површини
Оригинална големина: 676x1042 px
Клучни зборови:
Датум на објавување: 16.10.2008