Фотограф: Divna Milicik (Види портфолио)
Наслов: Божиќна куќа
Тема: Божик
Опис: украсеноост на куќа
Локација на фотографирање: Загреб
Користена опрема:
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 01.01.2008
Категорија: Архитектура › Куќи
Оригинална големина: 2048x1536 px
Клучни зборови: божиќ , нова година , накитеност
Датум на објавување: 08.01.2009