Фотограф: Nikola Polenak (Види портфолио)
Наслов: Grand Canyon
Опис: едно од најголемите светски чуда
Локација на фотографирање: Аризона
Користена опрема: EXIF
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 10.10.2010
Категорија: Природа › Планини
Оригинална големина: 1161x781 px
Клучни зборови: Grand Canyon
Датум на објавување: 10.10.2010