Фотограф: Сашко Стефановски (Види портфолио)
Наслов: Ментална терапија
Опис: Црква Св.Ѓорги - Кочани
Локација на фотографирање: Кочани
Користена опрема:
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 08.03.2010
Категорија: Архитектура › Верски објекти
Оригинална големина: 3056x2292 px
Клучни зборови:
Датум на објавување: 15.11.2010