Фотограф: Aleksandra Todorova (Види портфолио)
Наслов: количка
Опис: +фотошоп
Локација на фотографирање:
Користена опрема:
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 21.11.2010
Категорија: Објекти › Алатки
Оригинална големина: 1426x2139 px
Клучни зборови:
Датум на објавување: 21.11.2010