Фотограф: Сашко Стефановски (Види портфолио)
Наслов: Убавици
Опис: Мотел на Пониква. Во позадина се гледа Солунска Глава.
Локација на фотографирање: Пониква, Осогово
Користена опрема:
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 04.03.2012
Категорија: Природа › Планини
Оригинална големина: 2841x2077 px
Клучни зборови:
Датум на објавување: 12.03.2012