Фотограф: Илија Станишлевиќ (Види портфолио)
Наслов: Печурка
Опис: Печурка. Сакав да го напишам латинското име, но страницава не ме остава. Знае некој како?
Локација на фотографирање: Огражден
Користена опрема: Canon PowerShot A560
Времетраење на експозиција: 1/160
Датум на фотографирање: 14.07.2013
Категорија: Природа › Растенија
Оригинална големина: 1629x2172 px
Клучни зборови: печурка
Датум на објавување: 16.07.2013