Фотограф: Mirza Cengic (Види портфолио)
Наслов: Сончоглед 2
Опис: ххх
Локација на фотографирање: Ѓорче Петров, Скопје
Користена опрема: Samsung
Времетраење на експозиција: Ф5.6 1/250
Датум на фотографирање: 18.03.2014
Категорија: Природа › Растенија
Оригинална големина: 567x756 px
Клучни зборови: Цвет , растение
Датум на објавување: 18.03.2014