Фотограф: Mirza Cengic (Види портфолио)
Наслов: Лист
Опис: ххх
Локација на фотографирање:
Користена опрема: Nikon
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 08.03.2014
Категорија: Природа › Растенија
Оригинална големина: 516x945 px
Клучни зборови:
Датум на објавување: 07.05.2014