Фотограф: Ante Josifovski (Види портфолио)
Наслов: #
Опис: #
Локација на фотографирање: село Бадар
Користена опрема: Canon 1000D+Sigma 70/300
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 07.06.2015
Категорија: Природа › Инсекти
Оригинална големина: 2592x1797 px
Клучни зборови:
Датум на објавување: 10.06.2015