Фотограф: socko tasevski (Види портфолио)
Наслов: Власинско
Опис:
Локација на фотографирање:
Користена опрема:
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 11.07.2015
Категорија:
Оригинална големина: 2048x1152 px
Клучни зборови:
Датум на објавување: 13.07.2015