Фотограф: Mirza Cengic (Види портфолио)
Наслов: Поглед
Опис: ....
Локација на фотографирање: Скопје
Користена опрема: Nikon D5200 Nikkor 18-140 mm Poveke moi fotografii na: https://www.facebook.com/MirzaCengicPhotography
Времетраење на експозиција: ф16 1/125
Датум на фотографирање: 07.07.2015
Категорија:
Оригинална големина: 1654x1103 px
Клучни зборови: архитектура , река мост
Датум на објавување: 02.08.2015