Фотограф: Kosta Kostovski (Види портфолио)
Наслов: мирна вода
Опис: мирна вода
Локација на фотографирање: Австралија
Користена опрема:
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 14.08.2016
Категорија: Природа
Оригинална големина: 1895x1173 px
Клучни зборови: мирна вода
Датум на објавување: 14.08.2016