Фотограф: Kosta Kostovski (Види портфолио)
Наслов: one photo - a thousand words
Опис: one photo - a thousand words
Локација на фотографирање: Аустралиа
Користена опрема:
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 06.12.2016
Категорија: Природа
Оригинална големина: 3740x2473 px
Клучни зборови:
Датум на објавување: 06.12.2016