Фотограф: Vite Ilievski (Види портфолио)
Наслов: Река во планина во зима
Опис: Река во планина во зима на Пирин планина, кај Банско Бугарија
Локација на фотографирање: Банско Бугарија, Пирин Планина
Користена опрема: SONY cybershot H300
Времетраење на експозиција: 1 мин
Датум на фотографирање: 16.01.2016
Категорија: Природа › Планини
Оригинална големина: 1024x768 px
Клучни зборови: Река планина зима снег елки магла
Датум на објавување: 11.01.2017