Фотограф: Nino Arsovski (Види портфолио)
Наслов: Санторини
Опис: Санторини
Локација на фотографирање: Санторини
Користена опрема: Nikon D7100
Времетраење на експозиција: 1/8
Датум на фотографирање: 04.05.2017
Категорија: Архитектура › Куќи
Оригинална големина: 1000x667 px
Клучни зборови: Санторини
Датум на објавување: 04.05.2017