Фотограф: Петар Трифуноски (Види портфолио)
Наслов: Networking
Опис: Taraxacum
Локација на фотографирање:
Користена опрема: Canon
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 15.12.2011
Категорија: Објекти › Макро
Оригинална големина: 1024x768 px
Клучни зборови: макро , глуварче
Датум на објавување: 23.10.2017