Фотограф: Boro N. (Види портфолио)
Наслов: Есен
Опис: Касна есен, богат колорит
Локација на фотографирање:
Користена опрема: SM-J510FN
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 09.11.2017
Категорија: Природа › Полиња
Оригинална големина: 1275x898 px
Клучни зборови: Природа , планина , небо , растенија
Датум на објавување: 21.01.2018