Фотограф: Boro N. (Види портфолио)
Наслов: Прошетка на зајдисонце
Опис: Кога сонцето полека се крие, горештината се намалува а желбата за прошетка по Кејот секогаш е добредијдена. Глетката разнежува.
Локација на фотографирање: Охрид Кеј
Користена опрема: SM-J510FN
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 25.08.2017
Категорија: Природа
Оригинална големина: 1850x1294 px
Клучни зборови: Природа , езеро , сонце , вода , планина
Датум на објавување: 22.01.2018