Фотограф: Boro N. (Види портфолио)
Наслов: Осамен
Опис: Поздрав на зајдисонце.
Локација на фотографирање: Охрид
Користена опрема: NIKON
Времетраење на експозиција:
Датум на фотографирање: 22.11.2016
Категорија: Природа › Водни површини
Оригинална големина: 1800x1025 px
Клучни зборови: Природа , езеро , вода , птици
Датум на објавување: 24.01.2018