Барај: во:
 Насловна
 Категории
 Фотографи
 Најнови фотографии
 Топ фотографии
 Најпопуларни фото.
 Форум
 Совети
 Регистрација
 Услови и правила
 Контакт

Корисничко име:
Лозинка:
Запамти ме на овој компјутер

 Тематски фотографии
»
Најнови коментари

 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 .. »
Ноќен ловец
ubavo
kiril shark,20.10.2014 23:38:00
Зајдисонце - Пештани
ubavo
kiril shark,20.10.2014 20:24:00
Портокалов цар
very nice
kiril shark,20.10.2014 20:23:00
Изворите во Св. Наум
Поздрав
Goko Ivanovski,18.09.2014 14:31:00
Зајдисонце - Св. Наум
5
Kosta Kostovski,17.09.2014 17:52:00
Свети Климентова Црква
убав кадар
Виктор Димитриевски,17.09.2014 16:46:00
Клавијатури
5 za ideata
Darko Dedic,14.09.2014 15:15:00
@
Бојата на небото е супер, малку темните делови се изгубени но тоа е помалку важно. Кога би можела да е повеќе фокусирана на небото или само на галебот може и да е подобра. И мислам дека долу има премногу или па е многу централизирано
Зоран Христов,05.09.2014 13:12:00
Сенка
ubava fotografija
kiril shark,23.08.2014 00:11:00
Зајдисонце
dobro primeteno
Darko Dedic,20.08.2014 22:51:00
 
 

  www.IDIVIDI.com.mk   
 
насловна www.idividi.com.mk